Meteen naar de inhoud

Werken bij

Connecting Agri & Food is een organisatie waarbij de mens centraal staat en waarin ervan uit wordt gegaan dat talent pas echt wordt benut als mensen autonoom werken. Het team van Connecting Agri & Food bestaat uit inhoudelijk sterke professionals, die waarden zoals uitdaging, flexibiliteit, vertrouwen en vrijheid hoog in het vaandel hebben staan. De teamleden halen zingeving uit het bijdragen aan echte oplossingen voor nodige veranderingen in de agri- en food sector. Dit doet eenieder vanuit de eigen, intrinsieke motivatie binnen de speerpunten waarin men actief is.

Daarnaast heeft het team een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel voor zowel de eigen werkzaamheden als de werkzaamheden van he hele team. De sfeer in het team is open en informeel, collega’s zijn gelijkwaardig en werken vanuit de overtuiging dat je samen verder komt dan alleen.
Het team heeft korte lijnen met de agrarische sector en affiniteit met het beleidswerk. De rapporten die we hierbij opleveren zijn van hoge kwaliteit, objectief en feitelijk.

Onze vacatures

Projectleider Beleid

Het buitengebied en de agrarische sector in het bijzonder staan aan de vooravond van de grootste transitie in de geschiedenis. Wij zoeken een projectleider Beleid die wil bijdragen aan het slagen van deze transitie door ...

Projectleider Markt & Keten

Heb jij organisatietalent en ben je goed op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in de agrarische sector? Heb jij zin in uitdagende klussen waarbij je regie voert en partijen bij elkaar brengt? Ben je ondernemend van aard en streef je ...

Interesse?

Solliciteer door middel van het uploaden of toezenden van jouw motivatiebrief met cv naar: info@connectingagriandfood.nl

Voor algemene informatie kun je contact opnemen met Marja Derckx, corporate recruiter, tel: 06-82 33 69 46.

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren

Onze missie is om, op basis van wetenschappelijke inzichten en praktijkkennis, te komen tot betere prestaties van de voedselketen. Dat kan door gelijktijdig aandacht te geven aan het inkomen, het milieu, dierenwelzijn en gezondheid in de verschillende schakels van de keten. We creëren, onderbouwen en toetsen innovatieve oplossingen voor de agri- en foodsector. We fungeren als onafhankelijke bruggenbouwer tussen de verschillende partijen in de keten, van consument tot producent. We bieden inzicht en overzicht van trends-  en ontwikkelingen in markt en maatschappij.

Connecting Agri- en Food streeft naar een goede toekomst voor veehouderijketens die werken met oog voor de markt en het gezicht naar de samenleving. Om dat te bereiken moeten alle schakels in de voedselketen vraaggericht werken, hun activiteiten op elkaar afstemmen en informatie delen.