Ga naar de inhoud

Werken bij

Connecting Agri & Food is een organisatie waarbij de mens centraal staat en waarin ervan uit wordt gegaan dat talent pas echt wordt benut als mensen autonoom werken. Het team van Connecting Agri & Food bestaat uit inhoudelijk sterke professionals, die waarden zoals uitdaging, flexibiliteit, vertrouwen en vrijheid hoog in het vaandel hebben staan. De teamleden halen zingeving uit het bijdragen aan echte oplossingen voor nodige veranderingen in de agri- en food sector. Dit doet eenieder vanuit de eigen, intrinsieke motivatie binnen de speerpunten waarin men actief is.

Daarnaast heeft het team een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel voor zowel de eigen werkzaamheden als de werkzaamheden van he hele team. De sfeer in het team is open en informeel, collega’s zijn gelijkwaardig en werken vanuit de overtuiging dat je samen verder komt dan alleen.
Het team heeft korte lijnen met de agrarische sector en affiniteit met het beleidswerk. De rapporten die we hierbij opleveren zijn van hoge kwaliteit, objectief en feitelijk.

Onze vacatures

(Thesis) studenten / stagiaires

Studenten en starters opgelet! Ben je net of bijna afgestudeerd of op zoek naar een stageplek en wil je praktische ervaring op doen bij een veelzijdige en enthousiaste organisatie? Ben jij die kandidaat met ambitie, maar weet je nog niet ...

Stage re-design Slimme Stal klimaatsensor

Studenten en starters opgelet! Ben je net of bijna afgestudeerd of op zoek naar een stageplek en wil je praktische ervaring op doen bij een veelzijdige en enthousiaste organisatie? Ben jij die kandidaat met ambitie, maar weet je nog niet ...

Interesse?

Solliciteer door middel van het uploaden of toezenden van jouw motivatiebrief met cv naar: info@connectingagriandfood.nl

Voor algemene informatie kun je contact opnemen met Marja Derckx, corporate recruiter, tel: 06-82 33 69 46.

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren

Onze missie is om, op basis van wetenschappelijke inzichten, beleidsbegrip én praktijkkennis, bij te dragen aan een duurzame en toekomstbestendige agri- en foodketen. Dat kan door gelijktijdig aandacht te geven aan rendement, milieu, gezondheid, dierenwelzijn en maatschappelijk draagvlak in de verschillende schakels van de keten. 
We creëren, onderbouwen en toetsen innovatieve oplossingen. 
We fungeren als onafhankelijke bruggenbouwer tussen de verschillende partijen in de keten, van consument tot producent. 
We bieden inzicht en overzicht van trends en ontwikkelingen in markt en maatschappij.

Connecting Agri & Food streeft naar een duurzame toekomst voor de agri- en foodketen die werkt met oog voor de markt en het gezicht naar de samenleving. Dit doen we door grondige analyses van beleidsmaatregelen, inzicht te bieden voor de ontwikkeling van vraaggedreven duurzame ketenconcepten en de inzet van smart farming technologie.