Over ons

Visie

Connecting Agri & Food streeft naar een goede toekomst voor veehouderijketens die werken met oog voor de markt en het gezicht naar de samenleving. Om dat te bereiken moeten alle schakels in de voedselketen vraaggericht werken, hun activiteiten op elkaar afstemmen en informatie delen.

Missie

Onze missie is om, op basis van wetenschappelijke inzichten en praktijkkennis, te komen tot betere prestaties van de voedselketen. Dat kan door gelijktijdig aandacht te geven aan het inkomen, het milieu, dierenwelzijn en gezondheid in de verschillende schakels van de keten. We creëren, onderbouwen en toetsen innovatieve oplossingen voor de agri- en foodsector. We fungeren als onafhankelijke bruggenbouwer tussen de verschillende partijen in de keten, van consument tot producent. We bieden inzicht en overzicht van trends-  en ontwikkelingen in markt en maatschappij.

Team

Door de dynamische samenstelling van ons team zijn wij breed inzetbaar om onze missie uit te voeren. Neem gerust contact op voor meer informatie, wij zijn u graag van dienst.

Angela van der Sanden
Angela van der SandenSpecialist innovatieve stallen en data-analyse
Met passie voor de agrarische- en foodsector leg ik verbindingen in de totale voedselketen, van boer tot en met consument. Samenwerken met agrarische ondernemers, ketenpartners en consumenten is dan heel belangrijk.

Gé Backus
Gé BackusDirecteur
Gedreven, deskundig, oplossingsgericht en betrouwbaarheid zijn mijn kenmerken. Ik ben een bruggenbouwer en mijn stijl kenmerkt zich dan ook door het zoeken naar vernieuwende verbindingen tussen partijen met diverse achtergronden en belangen.
Harm van der Zanden
Harm van der ZandenProductmanager Slimme Stal
Innovatief, enthousiast, analytisch en betrokken zijn mijn kernwoorden. Vanuit mijn agrarische achtergrond is de interesse geboren om te werken in deze sector, wat ik inmiddels ruim 10 jaar met veel plezier doe. Innovatieve projecten met hebben mijn interesse.
Janneke Straver- van der Schans
Janneke Straver- van der SchansProjectmanager rundvee
De passie voor de agrarische sector is er met de paplepel ingegoten, ik ben opgegroeid op een gemengd bedrijf met melkvee en akkerbouw en getrouwd met een akkerbouwer. Ik ben geregeld te vinden op de boerderij van mijn ouders.

Jeroen de Vries
Jeroen de VriesProjectleider Agrifood
Met mijn achtergrond en interesse in streekproducten in al haar facetten ga ik samen met Connecting Agri & Food projecten in de agri & food keten realiseren.
Van primaire sector tot en met afzetorganisaties en de consument.

Monique van der Gaag
Monique van der GaagProjectleider veehouderij en gezondheid
Mijn kernkwaliteiten zijn de volgende: analytisch, integer, oplossingsgericht en omgevingsbewust. Centraal in mijn werk staat zowel het welzijn van de mens als van het dier in interactie met de omgeving, daar gaat mijn aandacht speciaal naartoe.

Peter van Balkom
Peter van BalkomProjectleider Markt & Keten
Mijn kernwoorden zijn: vernieuwend, een echte teambuilder, kostenbewust en rendement gedreven, open en eerlijk. Ik ben een commercieel en technisch gedreven deskundige in de varkensvleesketen. Ik heb ervaring van fokkerij en voer tot en met vleesafzet.

Sandra van Kampen
Sandra van KampenSpecialist veehouderij en leefomgeving
Vanwege mijn passie voor de agrarische sector werk ik samen met verschillende partijen aan oplossingen voor diverse vraagstukken. Ik heb 15 jaar ervaring opgedaan in de gehele agrarische sector, van tuin- en akkerbouw, veehouderij tot techniek. Ik werk erg gestructureerd.

Kristel Mulder
Kristel MulderInnovatieve projecten & data science
Mijn kennis over fysiologie van het dier gebruik ik in praktijkgerichte projecten met ondernemers, overheden en andere stakeholders. Centraal in mijn werk staat het vertalen van data uit diverse bronnen naar bondige relevante data.
Angelique Derks
Angelique DerksManagement Assistente
Als spin in het web ben ik aanspreekpunt voor veel verschillende zaken binnen het team van Connecting Agri & Food. Ik vind het leuk om dingen te regelen en het team hierdoor te ontzorgen. Mocht je vragen hebben, neem dan contact met me op!