Duurzaamheid, diergezondheid, transparantie en rendement staan centraal binnen de huidige varkenshouderij. Door gebruik te maken van de mogelijkheden van sensortechnologie kunnen deze aspecten versneld op een hoger plan gebracht worden. Connecting Agri & Food heeft de afgelopen jaren veel tijd geïnvesteerd in de praktische toepassingen van klimaatsensoren en visiontechnologie in de varkenshouderij. Deze toepassingen zijn samengebracht binnen Slimme Stal.

Connecting Agri&Food organiseert op donderdag 20 januari 2022 van 13.30 – 14.30 uur een webinar over de ervaringen en mogelijkheden van Slimme Stal. Dit webinar geeft u inzicht in het gebruik van sensortechnologie en data uit de keten in relatie tot diergezondheid, economie en het klimaat in de stal.

Angela van der Sanden, Monique van der Gaag en Harm van der Zanden zullen u vertellen over:

  • Het ontstaan en de werking van Slimme Stal
  • Relatie stalklimaat en gezondheid van varkens
  • De mogelijkheden van visiontechnologie
  • De succesfactoren voor het toepassen van sensortechnologie
  • Data analyse van klimaat-, slacht- en economische data

Aan het einde van de webinar is er ruimte voor vragen. Mocht er niet voldoende tijd beschikbaar zijn, dan nemen we na afloop van de webinar contact met u op. Iedereen die zich registreert krijgt na afloop de mogelijkheid de webinar terug te zien.

Aanmelden

U kunt zich gratis aanmelden voor de webinar Sensortechnologie voor betere bedrijfsvoering varkenshouderij. De webinar is met name geschikt voor ketenpartners met de focus op de varkenshouderij. Na aanmelding ontvangt u een link waarmee u kunt deelnemen.

Registreer u nu door op onderstaande button te klikken.

Aanmelden webinar Sensortechnologie varkenshouderij

Delen

Wilt u meer weten over Slimme Stal?

Neem dan contact op met Harm van der Zanden via 06 16 04 84 75 of h.vanderzanden@connectingagriandfood.nl

Harm van der Zanden
Harm van der ZandenProductmanager Slimme Stal