Ben jij een organisatietalent en ben je goed op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in de agrarische sector? Heb jij zin in uitdagende klussen waarbij je regie voert en partijen bij elkaar brengt? Ben je ondernemend van aard en streef je naar maximale duurzaamheid? Dan is dit een prachtige baan voor jou!

Vanwege groei van ons enthousiaste team zoeken wij een Projectleider Agrifood voor het speerpunt Markt en Keten. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de realisatie en begeleiding van projecten in de agri & food keten, van primaire sector tot en met afzetorganisaties en de consument. Ook belangenbehartigende organisaties en NGO’s behoren tot onze klanten. Dit speelt zich voornamelijk af binnen de veehouderijsector (rundvee, varkens en pluimvee).

Welke werkzaamheden ga jij o.a. doen?

 • Je voert economische analyses uit waardoor inzicht wordt verkregen in de keten.
 • Je ontwikkelt modellen t.b.v. het optimaliseren van de keten.
 • Je vertaalt vragen van opdrachtgevers naar uitvoerbare projectvoorstellen.
 • Je organiseert in de meest brede zin de projecten: van projectvoorstel tot en met eindrapportage, incl. administratie en financiën.
 • Je onderhoudt contacten met relevante partijen, zoals primaire producenten, verwerkende bedrijven, afzetorganisaties en consumenten.
 • Je werkt samen met projectmedewerkers of stuurt hen aan.

Jouw profiel:

 • Universitair werk- en denkniveau, door opleiding of ervaring.
 • Minimaal drie jaar werkervaring als projectleider of in een vergelijkbare rol.
 • Affiniteit met de agri- en food sector.
 • Kennis van bedrijfskunde, economie en interesse voor marketing.
 • Ervaring met kwantitatieve analyses
 • Ondernemend, vernieuwend en toont lef.
 • Helikopterview, verbinder en teamspeler.
 • Accuraat en communicatief sterk.
 • Goede omgang met deadlines en stressbestendig.

Wat mag je verwachten?

In deze functie bieden wij jou een marktconform salaris en krijg je veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheden. De werkzaamheden zijn afwisselend en je krijgt volop kans jezelf te ontwikkelen. Je krijgt een gedegen inwerkprogramma met passende begeleiding en wordt onderdeel van een betrokken team met enthousiaste collega’s binnen een innovatieve organisatie met stevige ambities. Wij bieden een gepast primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket, waarin de werktijden flexibel zijn. Basisplaats is Uden maar flexibel werken is mogelijk.

Wie zijn wij:

Connecting Agri & Food is een organisatie waarbij de mens centraal staat en waarin ervan uit wordt gegaan dat talent pas echt wordt benut als mensen autonoom werken. Het team van Connecting Agri & Food bestaat uit inhoudelijk sterke professionals, die waarden zoals uitdaging, flexibiliteit, vertrouwen en vrijheid hoog in het vaandel hebben staan. De teamleden halen zingeving uit het bijdragen aan echte oplossingen voor nodige veranderingen in de keten. Dit doet eenieder vanuit de eigen, intrinsieke motivatie binnen de speerpunten waarin men actief is. Daarnaast heeft het team een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel voor de eigen werkzaamheden en deze van het team. De sfeer in het team is open en informeel, collega’s zijn gelijkwaardig en werken vanuit de overtuiging dat je samen verder komt dan alleen.

Het team heeft korte lijnen met de praktijk van het boerenbedrijf. In de werkzaamheden wordt men blij van innovatie en wordt oplossingsgericht met onze opdrachtgevers meegedacht. De rapporten die we hierbij opleveren zijn van hoge kwaliteit, objectief, feitelijk en zijn een middel om het doel van de opdrachtgever te bereiken.


Interesse?

Solliciteer door middel van het toezenden van jouw motivatiebrief met cv naar: info@connectingagriandfood.nl

Voor algemene informatie kun je contact opnemen Tamara Coenen-van Heumen, Hoofd Personeelszaken: 0413 33 68 89.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Delen

Wil je meer weten?

Neem dan contact op met Tamara Coenen-van Heumen via 0413 33 68 89 of info@connectingagriandfood.nl

Tamara Coenen-van Heumen
Tamara Coenen-van HeumenHoofd Personeelszaken