Ga naar de inhoud

Vacature Projectleider Markt & Keten

Heb jij organisatietalent en ben je goed op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in de agrarische sector? Heb jij zin in uitdagende klussen waarbij je regie voert en partijen bij elkaar brengt? Ben je ondernemend van aard en streef je naar maximale duurzaamheid? Dan is dit een prachtige baan voor jou!

Uden (flexibel werken is mogelijk)

Voltijd/deeltijd

Universitair werk- en denkniveau (door opleiding of ervaring)

Welke werkzaamheden ga jij uitvoeren?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de realisatie en begeleiding van projecten in de agri & food keten, van primaire sector tot en met afzetorganisaties en de consument. Ook belangenbehartigende organisaties en NGO’s behoren tot onze klanten. Dit speelt zich voornamelijk af binnen de veehouderijsector (rundvee, varkens en pluimvee). Als projectleider draag je bij aan acquisitie van projecten bij de toeleverende en verwerkende industrie en primaire bedrijven.

 • Je voert economische analyses uit waardoor inzicht wordt verkregen in de keten.
 • Je ontwikkelt modellen t.b.v. het optimaliseren van de keten.
 • Je organiseert in de meest brede zin de projecten: van projectvoorstel tot en met eindrapportage, incl. administratie en financiën.
 • Je onderhoudt contacten met relevante partijen, zoals primaire producenten, verwerkende bedrijven, afzetorganisaties en consumenten.
 • Kansen zoeken, benoemen en uitwerken/omzetten in een projectidee, het initiëren van projecten.
 • Verbinden en motiveren van partijen om gezamenlijk een project uit te voeren en partijen weten te sturen wanneer dat nodig is om tijdig het gewenste resultaat te behalen.
 • Relatiemanagement / -beheer & acquisitie.
 • Volgen van innovatieve ontwikkelingen binnen de agrarische sector en dit omzetten naar strategische en commerciële acties.

Lees meer voor een selectie van onze projecten die wij hebben uitgevoerd 
 

Wie zijn wij:

Connecting Agri & Food is een organisatie waarbij de mens centraal staat en waarin ervan uit wordt gegaan dat talent pas echt wordt benut als mensen autonoom werken. Het team van Connecting Agri & Food bestaat uit inhoudelijk sterke professionals, die waarden zoals uitdaging, flexibiliteit, vertrouwen en vrijheid hoog in het vaandel hebben staan. De teamleden halen zingeving uit het bijdragen aan echte oplossingen voor nodige veranderingen in de agri- en food sector. Dit doet eenieder vanuit de eigen, intrinsieke motivatie binnen de speerpunten waarin men actief is.

Daarnaast heeft het team een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel voor zowel de eigen werkzaamheden als de werkzaamheden van he hele team. De sfeer in het team is open en informeel, collega’s zijn gelijkwaardig en werken vanuit de overtuiging dat je samen verder komt dan alleen.
Het team heeft korte lijnen met de agrarische sector en affiniteit met het beleidswerk. De rapporten die we hierbij opleveren zijn van hoge kwaliteit, objectief en feitelijk.

Jouw profiel:

 • Universitair werk- en denkniveau door opleiding of ervaring.
 • Minimaal drie jaar werkervaring als projectleider of in een vergelijkbare rol.
 • Commercieel ingesteld en projectmatig kunnen werken.
 • Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.
 • Affiniteit met de agri- en foodsector.
 • Kennis van bedrijfskunde, economie en interesse voor marketing.
 • Ervaring met kwantitatieve analyses.
 • Ondernemend, vernieuwend en toont lef.
 • Helikopterview, verbinder en teamspeler.
 • Accuraat en communicatief sterk.

Interesse?

Solliciteer door middel van het uploaden of toezenden van jouw motivatiebrief met cv naar: info@connectingagriandfood.nl

Voor algemene informatie kun je contact opnemen met Marja Derckx, corporate recruiter, tel: 06-82 33 69 46.

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren

Onze missie is om, op basis van wetenschappelijke inzichten en praktijkkennis, te komen tot betere prestaties van de voedselketen. Dat kan door gelijktijdig aandacht te geven aan het inkomen, het milieu, dierenwelzijn en gezondheid in de verschillende schakels van de keten. We creëren, onderbouwen en toetsen innovatieve oplossingen voor de agri- en foodsector. We fungeren als onafhankelijke bruggenbouwer tussen de verschillende partijen in de keten, van consument tot producent. We bieden inzicht en overzicht van trends-  en ontwikkelingen in markt en maatschappij.

Connecting Agri- en Food streeft naar een goede toekomst voor veehouderijketens die werken met oog voor de markt en het gezicht naar de samenleving. Om dat te bereiken moeten alle schakels in de voedselketen vraaggericht werken, hun activiteiten op elkaar afstemmen en informatie delen.