Sandra Smeets

Marketing- en Communicatieadviseur

Binnen Connecting Agri & Food ben ik verantwoordelijk voor de communicatie. Effectieve communicatie komt in mijn overtuiging tot stand via een combinatie van kennis, ervaring en samenwerking. Ik ben nieuwsgierig en leergierig en mijn werkzaamheden matchen hier uitstekend mee. Inmiddels heb ik ruim 20 jaar ervaring als communicatieadviseur en marketeer. Neem contact op met mij voor de mogelijkheden voor overname van kopij, persberichten en algemene informatie over Connecting Agri & Food.

Bel Sandra Smeets
Mail Sandra Smeets

PROJECTEN

2020-10-19T13:52:00+00:00

Ketenconcepten opzetten

Om verlies van grondstoffen zoveel mogelijk te voorkomen, werkt Connecting Agri & Food ook aan projecten op gebied van circulaire economie. We rekenen aan reststromen en hergebruik van grondstoffen (kringlopen), en brengen de CO2-uitstoot van de varkenshouderij daarbij in kaart.

2020-10-28T12:31:30+00:00

Geurmetingen en analyse

Connecting Agri & Food heeft in een pilot onderzocht of met sensoren de prestatie van een bedrijf te meten is wat betreft emissie van geur. De provincie Noord-Brabant heeft daartoe opdracht gegeven. Op basis van de resultaten gaat de provincie door met de verdere ontwikkeling van het gebruik van sensormetingen.