Ilse Bos- Naus

Marketing- en Communicatieadviseur

Kennis efficiënt verspreiden is mijn passie. Ik ben een inhoudelijke communicatiespecialist met een wetenschappelijke achtergrond. Ik heb bij veel verschillende kennisorganisaties, zowel bedrijven als ngo’s, mijn communicatiekwaliteiten in kunnen zetten. Met mijn creatieve blik bedenk ik vaak originele invalshoeken om kennis te delen. Graag voer ik mijn ideeën ook zelf uit, maar ik bedenk ze wel het liefst samen met anderen. Neem contact op met mij voor de mogelijkheden voor overname van kopij, persberichten en algemene informatie over Connecting Agri & Food.

Bel Ilse Bos- Naus
Mail Ilse Bos- Naus

PROJECTEN

2020-10-20T08:19:32+00:00

Slimme varkensketen

Het streven naar kwaliteitsverhoging geeft impulsen aan intensievere coördinatie en samenwerking tussen ondernemingen in de agroketens. Dit beidt ook perspectieven voor het creëren en toepassen van nieuwe, technische mogelijkheden.

2020-10-19T13:52:00+00:00

Ketenconcepten opzetten

Om verlies van grondstoffen zoveel mogelijk te voorkomen, werkt Connecting Agri & Food ook aan projecten op gebied van circulaire economie. We rekenen aan reststromen en hergebruik van grondstoffen (kringlopen), en brengen de CO2-uitstoot van de varkenshouderij daarbij in kaart.

2020-10-28T12:31:30+00:00

Geurmetingen en analyse

Connecting Agri & Food heeft in een pilot onderzocht of met sensoren de prestatie van een bedrijf te meten is wat betreft emissie van geur. De provincie Noord-Brabant heeft daartoe opdracht gegeven. Op basis van de resultaten gaat de provincie door met de verdere ontwikkeling van het gebruik van sensormetingen.

Meer laden