Harm van der Zanden

Productmanager Slimme Stal

Innovatief, enthousiast, analytisch en betrokken zijn mijn kernwoorden. Vanuit mijn agrarische achtergrond is de interesse geboren om te werken in deze sector, wat ik inmiddels geruime tijd met veel plezier doe.

Door mijn interesse in ICT en techniek werk ik graag aan innovatieve projecten met vooruitstrevende ondernemers. In de nabije toekomst zal er steeds meer slim gebruik gemaakt worden van technische hulpmiddelen om het rendement in de keten te verbeteren. In mijn werkzaamheden ben ik vaak bezig met het verzamelen van data, om vervolgens deze data te vertalen naar analyses en uiteindelijk naar meer rendement.

Bel Harm van der Zanden
Mail Harm van der Zanden

PROJECTEN

2022-08-08T07:41:27+00:00

Verwachte milieu-economische effecten aanpassen emisssie-eisen op de veehouderij in Limburg

Connecting Agri & Food heeft voor de provincie Limburg berekend wat de effecten zouden zijn van een door de provincie opgesteld maatregelenpakket. De al sterke daling van de emissie van ammoniak zal zich als gevolg van de gepresenteerde aanpak doorzetten en leiden tot een verdere daling met 39% in de periode 2020-2030.

2020-10-19T14:56:46+00:00

Regelgeving Noord-Brabant

In opdracht van de provincie Noord-Brabant heeft Connecting Agri & Food onderzoek gedaan naar de verwachte effecten van het aanpassen van de verordening natuurbescherming en het invoeren van het systeem van staldering op de omvang en de structuur van de veehouderij van Noord-Brabant