Nevedi cijfers mengvoerbranche2020-10-19T13:54:02+00:00

Project omschrijving

Connecting Agri&Food ondersteunt de Nederlandse Vereniging Diervoederindustrie Nevedi bij het opstellen van kwartaal- en jaarstatisitieken over de Nederlandse mengvoederbranche. De circa 100 leden van de vereniging maken samen 92% van de totale mengvoederafzet in Nederland uit, waardoor de cijfers zeer betrouwbaar zijn.

Lees de ervaring van Henk Flipsen, directeur van Nevedi, met Connecting Agri & Food in het tweede tabblad.

“Connecting Agri & Food helpt ons met het opzetten en bijhouden van statistieken over de Nederlandse diervoederindustrie op basis van gegevens van de Nevedi-leden. Bij de bepaling van deze statistieken maken we gebruik van gegevens van onze circa 100 leden, die samen 92% van de totale mengvoederafzet in Nederland vertegenwoordigen. We monitoren de kwartaalontwikkeling van de afzet (in tonnen voer) van de mengvoeders per afzonderlijke diercategorie. Daarnaast kwantificeren we jaarlijks de productie- en exportwaarde van de mengvoederindustrie in Nederland. Met de expertise van Gé Backus van Connecting Agri & Food maken we goed onderbouwde en op betrouwbare en wetenschappelijk verantwoorde wijze statistieken. Deze statistieken zijn heel bruikbaar en maken onze bijdrage aan de Nederlandse economie concreet. Daarnaast is hiermee de vertrouwelijkheid van de gegevens geborgd.”

Delen

MEER INFORMATIE

Gé Backus
Gé BackusDirecteur
Voor vragen over Nevedi cijfers mengvoerbranche neemt u contact op met Gé.

Gerelateerde projecten

2020-10-19T14:41:03+00:00

Slimme Stal

Slimme Stal is een technologie bestaande uit sensorkastjes en online software, ontwikkeld in samenwerking met softwarebedrijf Whysor, waarmee de gebruiker altijd en overal op zijn PC, tablet of smartphone kan zien hoe het klimaat in de stal is.

Nieuws over data-analyse

Ga naar de bovenkant