Big data en dierherkenning2020-10-19T13:54:13+00:00

Project omschrijving

De beschikbare big data in de varkenshouderij zetten we om in praktische toepassingen op het varkensbedrijf en in de keten. Op basis van data van praktijkbedrijven die oormerken met RFID (Radio Frequency IDentification) gebruiken worden de beschikbare data in beeld gebracht en integraal geanalyseerd. Dit alles wordt vertaald in een blauwdruk voor praktische toepassingen, waarmee verduurzamingsslagen kunnen worden gemaakt op zowel bedrijfs- als ketenniveau. Daarbij wordt samengewerkt met TU/e en met private ketenpartijen. Het project ontvangt financiële ondersteuning van de Stuurgroep Landbouw Innovatie Brabant (LIB).

Delen

MEER INFORMATIE

Harm van der Zanden
Harm van der ZandenProductmanager Slimme Stal
Gé Backus
Gé BackusDirecteur

Gerelateerde projecten

2020-10-19T14:41:03+00:00

Slimme Stal

Slimme Stal is een technologie bestaande uit sensorkastjes en online software, ontwikkeld in samenwerking met softwarebedrijf Whysor, waarmee de gebruiker altijd en overal op zijn PC, tablet of smartphone kan zien hoe het klimaat in de stal is.

2020-11-09T14:10:45+00:00

Economiemodule

Het stalklimaat binnen een varkenshouderij is van invloed op tal van parameters in de keten. Zo zijn technische resultaten als groei en voerconversie niet vaststaand, en is het goed om te kunnen anticiperen op deze resultaten.

Nieuws over data-analyse

Ga naar de bovenkant