Niet te betalen!
De boodschappen in de supermarkt zijn duurder geworden, vooral bij verse producten. Toch kiezen consumenten nog steeds vaak voor duurzaam voedsel, mede door het grotere aanbod. Dat is belangrijk, want het helpt boeren bij de overstap naar duurzame productie. Door de economische druk dreigt duurzaamheid echter op de achtergrond te raken. Daarom is een sterke inzet nodig, zowel in Nederland als Europa, om duurzaam en betaalbaar voedsel toegankelijk te houden.
In haar laatste column schrijft Linda de Bie hier over.
Wilt u meer weten?
Neem contact op met onze specialisten.

Linda de Bie
Directeur
Trots ben ik op de inzet van boeren en ketenpartijen, iedere dag weer, om veilig en duurzaam voedsel te produceren met oog voor dierwelzijn. En iedere dag komen er weer nieuwe kansen en uitdagingen op het pad van agrifoodketens en overheden. Om deze scherp voor ogen te hebben en op te pakken met innovatieve oplossingen op basis van de juiste informatie is wat mij drijft. De uitdaging hierbij is om dat in goede samenwerking te doen én om dat inzichtelijk maken aan de consument en andere stakeholders.
Met mijn kennis en commerciële drive zet ik me graag in op het snijvlak van beleid, innovatie en business. Doordat ik overzicht bied en complexe zaken eenvoudig weet weer te geven, creëer ik ook rust. Om vandaar uit visie en ambities te vertalen naar een duidelijk plan en resultaat. Met een achtergrond in het bedrijfsleven, belangenbehartiging en wetenschap ben ik goed bekend met publiek private en complexe samenwerkingsvormen.
De missie van Connecting Agri & Food om wetenschap, beleid en praktijk met elkaar te verbinden sluit naadloos aan op mijn drijfveer om inzicht om te zetten in impact.
- Telefoon:06 13 75 19 97
- E-mail:L.debie@connectingagriandfood.nl
Connecting Agri & Food
Oostwijk 5
Postbus 511
5400 AM Uden
Telefoon: 0413 33 68 89
E-mail: info@connectingagriandfood.nl