Ga naar de inhoud
Home » Blog » Succesvolle bijeenkomst ‘De toekomst van de digitale varkensketen’

Succesvolle bijeenkomst ‘De toekomst van de digitale varkensketen’

Succesvolle bijeenkomst 'De toekomst van de digitale varkensketen'

Afgelopen dinsdag vond de bijeenkomst ‘De toekomst van de digitale varkensketen’ plaats. De genodigden uit de sector kwamen bijeen in Loosbroek om met elkaar van gedachten te wisselen over de resultaten van de projecten ‘Sturen op kwaliteit’ en ‘Sturen op gezondheid’ in de slimme varkensketen.

Ton Hagelstein, programmamanager AgrifoodInnovation opende de dag met een toelichting over samenwerking op de cross-overs agrifood hightech, sector en data. Angela van der Sanden van Connecting Agri & Food (projectleider van de slimme varkensketen projecten) presenteerde de projecten. Vervolgens vonden onder leiding van Koen van Bergen (Vion Food Group) tafelgesprekken plaats met Bart Peijnenburg, Jeroen Keunen, Jan van Haperen, Roos Vogelzang, Kristel Mulder, Tom Derikx, Peter van der Voorst en Abe Huisman en ontstonden interessante discussies met de genodigden in de zaal.

Gastspreker Jeroen van Megchelen van Vanilla Gorilla sloot de dag af met een inspiratievolle lezing over de perspectieven voor AI en Chat GPT toegepast op agri en food.

Onlangs verschenen al twee artikelen over de twee projecten in de Slimme varkensketen:
Sturen op kwaliteit
– Sturen op gezondheid

Slimme Varkensketen is één van de moonshots van AgriFoodInnovation en wordt mogelijk gemaakt door Regio Deal Noordoost Brabant, provincie Noord-Brabant en het ministerie van LNV. Deze bijeenkomst werd georganiseerd door AgriFoodInnovation, Vion en Connecting Agri & Food.

Bron: AgrifoodInnovation

Wilt u meer weten?

Neem contact op met onze specialisten. 

Angela van der Sanden

Specialist Veehouderij & Strategie

06 53 38 53 23
a.vandersanden@connectingagriandfood.nl