Benodigde kwaliteitsspecificaties vlees van beren
Gé Backus, Senior Specialist bij Connecting Agri & Food, was op 16 november een van de sprekers tijdens de webinar Pork Quality van Pig Progress. De webinar stond in het teken van verschillende voedingsstrategieën om de kwaliteit van varkensvlees positief te beïnvloeden. De presentatie van Gé, getiteld “Realizing market acceptance for entire male pigs”, ging in op de kwaliteitsspecificaties waaraan voldaan moet worden om vlees van beren door de afzetmarkten geaccepteerd te krijgen.

Wilt u meer weten?
Neem contact op met onze specialisten.

Gé Backus
Senior Specialist
Gedreven, deskundig, oplossingsgericht en betrouwbaar zijn voor mij belangrijke kernwoorden. Ik ben een bruggenbouwer en mijn stijl kenmerkt zich dan ook door het zoeken naar vernieuwende verbindingen tussen partijen met diverse achtergronden en belangen.
Als projectleider, leidinggevende en agrofoodexpert met een economische achtergrond zijn mijn specialisaties:
uitvoeren trendanalyses en scenarioanalyses,
reduceren faalkosten in de keten door informatieuitwisseling,
aankoopgedrag van consumenten van vlees,
ontwikkelen en evalueren van incentive systemen,
managen van complexe projecten met meerdere projectpartners.
Mijn ervaring in Nederland heb ik opgedaan door het uitvoeren van projecten voor overheden, brancheorganisaties en bedrijven. Internationale ervaring heb ik opgedaan tijdens het werken voor de Europese Commissie, de Wereldbank en de FAO. De rode draad hierin is altijd het concretiseren van knelpunten én uitwerken van mogelijke oplossingen, met als doel een duurzamer voedselsysteem, ook in economisch opzicht.
- Telefoon: 06 53 72 49 43
- E-mail:G.Backus@connectingagriandfood.nl
Connecting Agri & Food
Oostwijk 5
Postbus 511
5400 AM Uden
Telefoon: 0413 33 68 89
E-mail: info@connectingagriandfood.nl