Ga naar de inhoud

Ons team

Door de dynamische samenstelling van ons team zijn wij breed inzetbaar om onze missie uit te voeren. Neem gerust contact op voor meer informatie, wij zijn u graag van dienst.

Gé Backus

.

06 53 72 49 43
g.backus@connectingagriandfood.nl

Peter van Balkom

Specialist Markt & Keten

06 51 42 43 27
p.vanbalkom@connectingagriandfood.nl

Linda de Bie

Directeur

06 13 75 19 97
l.debie@connectingagriandfood.nl

Angelique Derks

Managementassistente

06 53 33 92 47
a.derks@connectingagriandfood.nl

Bas Josten

Specialist Smart Farming

06 26 69 87 28
b.josten@connectingagriandfood.nl

Sandra van Kampen

Specialist Veehouderij & Leefomgeving

06 51 34 95 38
s.vankampen@connectingagriandfood.nl

Lysanne Lucassen

Specialist Markt & Keten

06 26 54 42 44
l.lucassen@connectingagriandfood.nl

Kristel Mulder

Specialist Veehouderij & Data Analyse

06 10 59 59 66
k.mulder@connectingagriandfood.nl

Angela van der Sanden

Specialist Veehouderij & Strategie

06 53 38 53 23
a.vandersanden@connectingagriandfood.nl

Janneke Straver – vd Schans

Specialist Veehouderij & Economie

06 13 12 78 93
j.straver@connectingagriandfood.nl

Diane de Voogd

Specialist Landbouw & Leefomgeving

06 16 15 63 12
d.devoogd@connectingagriandfood.nl

Harm van der Zanden

Productmanager Slimme Stal

06 16 04 84 75
h.vanderzanden@connectingagriandfood.nl

Onze missie is om, op basis van wetenschappelijke inzichten, beleidsbegrip én praktijkkennis, bij te dragen aan een duurzame en toekomstbestendige agri- en foodketen. Dat kan door gelijktijdig aandacht te geven aan rendement, milieu, gezondheid, dierenwelzijn en maatschappelijk draagvlak in de verschillende schakels van de keten. 
We creëren, onderbouwen en toetsen innovatieve oplossingen. 
We fungeren als onafhankelijke bruggenbouwer tussen de verschillende partijen in de keten, van consument tot producent. 
We bieden inzicht en overzicht van trends en ontwikkelingen in markt en maatschappij.

Connecting Agri & Food streeft naar een duurzame toekomst voor de agri- en foodketen die werkt met oog voor de markt en het gezicht naar de samenleving. Dit doen we door grondige analyses van beleidsmaatregelen, inzicht te bieden voor de ontwikkeling van vraaggedreven duurzame ketenconcepten en de inzet van smart farming technologie.